Bromfiets

Asmeniniai arba komerciniai skelbimai. Įmonėms: nepiktnaudžiaukite mūsų gerumu.

Bromfiets

Standartinė kregzdutenr1 » 2011-04-27, 23:03

Parduodu Naudota "Brommer piaggio"",Velofax 45 km/H.Visi dokumentai.Kaina nuo 200E galima susitarti.Vaziuoja gerai ,tik kadangi siuo metu nenaudoju ,ilgai jam pastovejus (4 menesius) ispradziu butu sunku uzkurti.Parduodu nes nenaudoju ,o draudima reikia moketi.....Kontaktai rasykit i asmenine zinute.
Vartotojo avataras
kregzdutenr1

Re: Bromfiets

Standartinė Greta » 2011-04-28, 00:14

Kaina gera, bet idomu kokiu jis metu?
Vartotojo avataras
Greta

Standartinė kregzdutenr1 » 2011-04-29, 19:35

Na jo gamybos metus ir pamirsau 2003regis ,nenaujas sis brommer ,naudotas .Bet paskutinius 2-jus metus retsykiais naudotas,garaze stovi.Na galbut kas nors susidomes,siaip pigi susisiekimo priemone.(negaliu foto ideti,nemoku)
Vartotojo avataras
kregzdutenr1

Standartinė Greta » 2011-04-29, 20:22

kregzdutenr1 rašė:Na jo gamybos metus ir pamirsau 2003regis ,nenaujas sis brommer ,naudotas .Bet paskutinius 2-jus metus retsykiais naudotas,garaze stovi.Na galbut kas nors susidomes,siaip pigi susisiekimo priemone.(negaliu foto ideti,nemoku)

Na ner toks jau senas, kaip tik gerai, nevogs. ;)
Bet vot tas 2 metu stovejimas garaze, tai nezinia kaip veikia bromerius. Gal jo ir nebepavyks atgaivint normaliu budu, gal ji visa reik perrinkt? ;) Persiprasau jei parasiau nesamone, nesusigaudau as juose, cia tik mano prielaida.

O kiek uz ji reik moket draudimo per metus? Ir kiek keliu mokescio?
Vartotojo avataras
Greta

Standartinė kregzdutenr1 » 2011-04-29, 21:25

Greta rašė:
kregzdutenr1 rašė:Na jo gamybos metus ir pamirsau 2003regis ,nenaujas sis brommer ,naudotas .Bet paskutinius 2-jus metus retsykiais naudotas,garaze stovi.Na galbut kas nors susidomes,siaip pigi susisiekimo priemone.(negaliu foto ideti,nemoku)

Na ner toks jau senas, kaip tik gerai, nevogs. ;)
Bet vot tas 2 metu stovejimas garaze, tai nezinia kaip veikia bromerius. Gal jo ir nebepavyks atgaivint normaliu budu, gal ji visa reik perrinkt? ;) Persiprasau jei parasiau nesamone, nesusigaudau as juose, cia tik mano prielaida.

O kiek uz ji reik moket draudimo per metus? Ir kiek keliu mokescio?

Draudimas kainuoja pagal amziu kuom asmuo vyresnis tuo ir darudimas pigesnis ,cia juk ne masina.AS moku 62eurus metams,ziurint pas koki draudeja draudiesi.Ir jokiu keliu mokesciu as nemoku,registruotas ,visi poieriai .Del to stovejimo as jau buvau garaze tepalai pradeda varveti nuo ilgo stovejimo ,as ne meistras bet vyriskis kuris sutaise sake jog isvale tepalu deze jog nevarvetu nuo ilgo stovejimo laiko.Jis vaziuoja uzsikuria kolkas,nes neseniai buvau garaze 25 eurai ir sutvarke.Kas liecia ta ilga laiko stovejima su pertraukom ir jei neuzsikuria rankiniu budu tai yra kitas budas su koja :lol: As neismanau labai jau apie tuos brommerius ,vaziuoji kol reikia ,jei sugenda i garaza.Siaip as noriu nauja isigyti jei si parduosiu. Vaiko negaliu sodinti ant sio, o i mokykla reikia dviracio taku vaziuti ,bet jau reikia 25Km/h kitoki varianta rinktis.Su siuo brommeriu negalima dviracio taku vaziuoti miesto viduje,kitaip bauda gausi .
Vartotojo avataras
kregzdutenr1

Standartinė Greta » 2011-04-30, 00:07

kregzdutenr1 rašė:....................... i mokykla reikia dviracio taku vaziuti ,bet jau reikia 25Km/h kitoki varianta rinktis.Su siuo brommeriu negalima dviracio taku vaziuoti miesto viduje,kitaip bauda gausi .

Niu tada blogai, kad negalima dviraciu taku...Man irgi norisi dviraciu takais su juo vazinet. ;) Keliu galiu ir su masiniuku...

Vadinasi jei noriu vazinet dviraciu takais, turiu pirkt tik toki bromeri, kurio max leistinas gamyklinis greitis 25 km/h? :crazy: Chmmm... Bet as cia esu macius dviraciu takais vazinejant tokius gana galingus bromerius, netikiu, kad jie tik 25 km/h.

As siaip jau esu nusiziurejus Tomos Standard, jis naujas kainuoja 1000.
http://www.tomos.nl/pages/model/standard

Yra 25 km/h ir 45 km/h. Na nzn kiek dar draudimas patrauks... Ir va taip vis mastau, nes turiu problemu su sanariais, tai nzn ar gerai butu vazinet su Bromeriu, nes tas vejas niekadejas...;) Todel ir pradejau galvot, kad gal reik nusipirkt koki seniuka, pabandyt ka sakys mano kauliukai, o paskui, jei ka, galima ir nauja nusipirkt. Geriau pora simtu i bala ismest nei tukstanti.

O su bromeriu, kuris 45km/h gali vazinet su B teisemis? Ar reik atskirai kazka isilaikyt?

Koki zadi pirkt nauja?
Vartotojo avataras
Greta

Standartinė kregzdutenr1 » 2011-05-2, 00:08

http://www.scooterwereld.nl/pronto-scooter-Soest
Kazka nebrangaus iki 1000 arba 1200E.
Vartotojo avataras
kregzdutenr1

Standartinė Greta » 2011-05-2, 00:51

kregzdutenr1 rašė:http://www.scooterwereld.nl/pronto-scooter-Soest
Kazka nebrangaus iki 1000 arba 1200E.

Man tai labai sitas tavo pasirinktas patinka, bet as prisibijau vaziuot kojas taip susidejus. :oops: Man butinai reik turet galimybe, jei ka, kojomis i zeme staiga atsiremt.

Paziurejau, kad galima ir uz 600 nauja Tomos standard snorbrommer nusipirkti.
http://motoren.aanbodpagina.nl/tomos-st ... norbrommer

O kas del draudimo, tai radau toki saituka, kur gali pasirinkt nuo ko nori ta bromeri drausti ir apskaiciuoja kokia bus metine kaina. Bet idomiausia, kad bromerio kaina ten privalu irasyt min 700. O tai ka daryt, jei jis 600 kainuoja? ;)
http://www.oriondirect.nl/bromfiets/premiebrom.aspx
Vartotojo avataras
Greta

Standartinė kregzdutenr1 » 2011-05-4, 23:42

Vartotojo avataras
kregzdutenr1

Standartinė kregzdutenr1 » 2011-06-25, 02:57

kregzdutenr1 rašė:Parduodu Naudota "Brommer piaggio"",Velofax 45 km/H.Visi dokumentai.Kaina nuo 200E galima susitarti.Vaziuoja gerai ,tik kadangi siuo metu nenaudoju ,ilgai jam pastovejus (4 menesius) ispradziu butu sunku uzkurti.Parduodu nes nenaudoju ,o draudima reikia moketi.....Kontaktai rasykit i asmenine zinute.

Si skelbima laikyti negaliojanciu!
Aciu Dievui Brommer jau parduotas uz labai kuklia kaina E 50,- ;)
Pasirodo as karburatoriu garaze buvau susitvarkiusi ir jis vaziavo gerai,bet kadangi ir vel pastaciau garaze,nenaudojau!Jis jau po 3menesiu vel neuzsikure! :(
Vartotojo avataras
kregzdutenr1

Grįžti į Parduoda, dovanoja, siūlo paslaugas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių